Додај свој спин!

Викенд на Венера


Чимп. На што те асоцира? На мајмун. Е па не е. Човек е. Живее неколку години во иднината и работи во интерпланетарната полиција. Решава мистерии насекаде во Вселената. Но, малку е осамен, се додека не се појави Марга…

10+ години
#љубовна приказна #авантура #мистерија #фантазија

ПОГЛАВЈА


Поглавје 2: Фобос

Транспланетарната потрага продолжува. Чимп ја враќа Марга на Земјата, и продолжува кон Фобос, каде се сретнува со инспекторот Лео…

Поглавјето е објавено на 30 мај 2020 година во 10 часот.
Поглавјето ќе се затвори за изработка на следно поглавје на 15 јуни 2020 година во 10 часот.

Активно поглавје

Поглавје 1: Чимп

Ме прашуваат откаде тој Чимп? На што те асоцира? На мајмун. Е па не е. Човек е. А и фацата не му е баш мајмунска. Ако веќе ме прашуваш, неговото лице повеќе наликуваше на тревопасно животно или можеби на зебра. Со луле од абонос во левиот агол на своите впечатливи усни.

Поглавјето е објавено на 8 мај 2020 година во 10 часот.
Поглавјето ќе се затвори за изработка на следно поглавје на 22 мај 2020 година во 10 часот.

Завршено поглавје

ФОРУМ


Сподели мислење за книгата