Додај свој спин!

Сеќавања од Планетата на неродените


Јас сум Саше. Живеам на Планетата на родените. Имам девет години, четворица пријатели и, до сега, немав тајни, зашто секоја тајна ја споделувам со моите другари. Но, морам да кажам некому. Ќе ви откријам на вам. Вам, кои ве познавам…

7+ години
#авантура #мистерија #пријателство #фантазија

ПОГЛАВЈА


Тајна

Јас сум Саше. Живеам на Планетата на родените. Имам девет години, четворица пријатели и, до сега, немав тајни, зашто секоја тајна ја споделувам со нив – со Марко, Стефан, Викторче и Иво. Оваа тајна не ме остава да спијам, постојано внимавам да никој не ја открие. Морам да кажам некому. Ќе ви откријам на вам. Вам, кои ве познавам, па малку ми е полесно да ви кажам за што се работи…

 

Поглавјето ќе се објави на 11 мај 2020 година во 10 часот.
Поглавјето ќе се затвори за изработка на следно поглавје на 22 мај 2020 година во 23 часот.

Активно поглавје

ФОРУМ


Сподели мислење за книгата
 1. OilijanaA
  OilijanaA
  мај 20, 2020 at 20:50

  Смешна е убава е. Ќе ја пофалам писателката Јасмина Кантарџиева многу ти е убава приказната фала ти многу Јасмина Кантарџиева и мојата наставничка се вика Јасмин. ❤️

  1
 2. OilijanaA
  OilijanaA
  мај 20, 2020 at 20:50

  Згрешив Јасмина е мојата наставничка