Додај свој спин!

Ема од VIIIA


Осмоодделенката Ема поради непријатни ситуации се преместува во училиштето на својот најдобар другар Филип. Колку и да се труди, таа не успева да ги надмине проблемите и ги носи со себе и во новото училиште. Но, вистинскиот проблем доаѓа кога таа се зближува со Филип…

10+ години
#авантура

ПОГЛАВЈА


Ова е Ема

Осмоодделенката Ема поради непријатни ситуации се преместува во училиштето на својот најдобар другар Филип. Колку и да се труди, таа не успева да ги надмине проблемите и ги носи со себе и во новото училиште. Но, вистинскиот проблем доаѓа кога таа се зближува со Филип…

Поглавјето e објавено на 17 мај 2020 година во 10 часот.
Поглавјето ќе се затвори за изработка на следно поглавје на 24 мај 2020 година во 23 часот.

Активно поглавје

ФОРУМ


Сподели мислење за книгата
  1. Jovana Lazarevska
    Jovana Lazarevska
    мај 21, 2020 at 09:32

    Не ми се допаѓа потсмевањето кон Ема. Ме радува тоа што се интересира да го усоврши своето читање, а при тоа да му помогне на својот другар Филип. Нивното дружење е бесценето. Со чести среќавања и усовршувања на претходните знаења, небаре незнаења, можеби ќе се случи и некоја љубов? Моја претпоставка е дека нема да дознаеме набрзо. Но, ни преостанува да чекаме за да дознаеме.

    2